Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand Aagtekerke

Toegevoegd: 27-10-2011, 07.09 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Aan het Kalfhoeksepad in Aagtekerke heeft vannacht een grote brand gewoed in een woning en een aangrenzende schuur.


De boerderij stond volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland leeg. Het vuur werd rond 04.15 uur opgemerkt. Direct werd groot alarm geslagen. Vrij snel na de melding werd opgeschaald naar "grote brand". Mede vanwege de waterwinning rukte vervolgens groot materieel uit.

Rond 05.30 uur was de brand onder controle. Drie tankautospuiten, een watertankwagen, een ladderwagen en een groot watertransport werden ingezet om het vuur te bestrijden.

De brandweer is nog aan het nablussen. De schuur en de woning zijn door de brand zwaar beschadigd geraakt. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer heeft metingen gedaan om te kijken of er gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen. Voor zover bekend was dat niet het geval. Niemand raakte gewond.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren