Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 388 km

Voortvluchtige ligt onder dekbed

Toegevoegd: 27-10-2011, 14.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 41-jarige man uit Middelburg is dinsdagmiddag aangehouden in Roosendaal. De man moest nog een straf van 360 dagen uitzitten en had zich verschanst in een woning aan de Elandberg.


Hij verborg zich al enige tijd voor de politie om te voorkomen dat hij aangehouden zou worden. De politie had informatie dat de man in de woning zou zijn. Op aanbellen werd niet gereageerd, waarna de politie het slot opende en de woning binnen ging.

De Middelburger werd op zolder achter een schot onder een dekbed aangetroffen. Hij is aangehouden en ingesloten om zijn straf uit te zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rieneke (31-10-2011 om 23:47)
@Vlissinger: Ook dit bericht slaat nergens op .. als dat je vrienden zijn die jou niet verlinken hoor jij dus blijkbaar ook niet thuis in onze maatschappij. De maatschappij waar JIJzelf voor hebt gekozen ...
Marina (27-10-2011 om 20:06)
Wel knap dat er geen speurhond aan te pas hoefde te komen! En dat die man vestopt zat ergens,tja, agenten hebben lange armen! Als hun iets kunnen vinden,dan vinden ze toch!
Vlissinger (27-10-2011 om 15:58)
En hoe komt de politie aan die informatie? je kan niemand vertrouwen...ook geen "heeeele" goede vrienden ;) DAT is de maatschappij :)
Jeroen (27-10-2011 om 14:37)
Net hier voor de flat ook al een politie busje, jaarlijkse schoonmaak? Mag van mij trouwens elke week "schoongemaakt"worden, uitschot kunnen we missen in deze maatschappij, gewoon werken voor je poen.
Cookie-instellingen beheren