Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dealer moet 10 maanden cel in

Toegevoegd: 27-10-2011, 20.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De rechtbank in MIddelburg heeft donderdag een 44-jarige Vlissinger een gevangenisstraf van tien maanden, een rijontzegging van drie maanden en een voorwaardelijke boete van 250 euro opgelegd.


Met uitzondering van de boete was het vonnis overeenkomstig de eis. Op 12 mei zag de Vlissingse politie de man rijden, wilden een controle uitvoeren en in plaats van te stoppen reed hij er als een speer vandoor.

Na een achtervolging kwam zijn auto tegen een hek tot stilstand. Toen bleek ook dat de Vlissinger in een gestolen auto reed hij in het bezit was van cocaïne en heroïne. De Vlissinger werd onder meer veroordeeld voor dealen, opzetheling van de auto, bezit harddrugs en het in gevaar brengen van het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (28-10-2011 om 20:17)
@M: Wilde je hem langer straffen? Hoe lang dan, en betaal jij het dan? Ik denk dat de veroordeelde hem zo ook wel begrijpt.
M (28-10-2011 om 14:18)
Weinig straf voor zo'n waslijst overtredingen.
Cookie-instellingen beheren