Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Smartengeld na betasting Vlissingen

Toegevoegd: 27-10-2011, 20.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 58-jarige Vlissinger is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke celstraf van een maand en het betalen van 350 euro smartengeld.

In het portiek van de Vlissingse flat waar de man woonde, betastte hij daar onverwacht een meisje dat daar ook woonde. Hij betastte over haar kleren heen haar borsten en ook probeerde hij haar te kussen.

Tegen de man was een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke celstraf van drie maanden plus het betalen van 250 euro smartengeld was geëist.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacques (28-10-2011 om 16:28)
Dat zal hem leren. Schorriemorrie. De schavuit... een terechte zware straf.... NOT!!! Wat een misselijkmakend laag strafje zeg, bah. Geeft ook echt een voorbeeld af voor meer van die viespeuken... Straks is het nog "de arme man heeft vast een nare jeugd gehad en nooit borstvoeding gekregen"... bah!
Jeroen (28-10-2011 om 12:34)
Ze laten het verhaal van het meisje niet horen natuurlijk, kan goed zijn dat er drank/drugs mee te maken hadden, dan doe je andere dingen als normaal.
Ikke (28-10-2011 om 10:29)
Hier komt die viespeuk veel te makkelijk mee weg, hopenlijk kennen veel mensen hem die weten wat hij heeft gedaan, dan heeft het misschien sociale consequenties, ik zou hem tenminste niet meer in mijn vrienden of kennissenkring moeten
En ja hoor (28-10-2011 om 09:12)
Ja hoor, en weer zo een soft strafje.