Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk Oostburg

Toegevoegd: 28-10-2011, 23.02 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Op de Maaidijk in Oostburg kwamen vrijdagochtend twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén persoon raakte gewond.

Een 67-jarige automobilist uit Breskens reed over de Maaidijk komende uit de richting van het centrum van Oostburg en wilde rechtdoor rijden. Een 65-jarige vrouw uit Oostburg kwam vanaf de Gamma en wilde afslaan naar links.

Zij verleende geen voorrang en reed met haar auto in de flank van de auto van de 67-jarige man. Deze raakte daardoor van de weg en reed tegen een lantaarnpaal. De vrouw klaagde over pijn aan haar borst en knie. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De beide auto's raakten geheel vernield.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ronald (30-10-2011 om 13:02)
Onze reacties slaan wel ergens op. het is niet overzichtelijk,maar wel druk..... wanneer dringt dat een keer bij de gemeente binnen?
Enno Belderok (29-10-2011 om 20:52)
Het 3e grote ongeluk,Het is nu wachten op een echte klap en dat kan makkelijk uw zoon of dochter zijn die op de fiets naar school rijdt. Gemeente Sluis, wie heeft en neemt hier de verantwoordelijkheid ? Oostburg is in ieder geval wel een zeer speciale toegangsweg rijker geworden. Vindt je nergens...
Ronald (29-10-2011 om 19:43)
Onderstaande reactie's slaan nergens op. Je hebt op het kruispunt voldoende zicht naar alle kanten. Even netjes stoppen bij de streep goed kijken en dan is er niets aan de hand. Dat het er druk is....Ja. Is het onoverzichtelijk...Nee
Bob de bauer (29-10-2011 om 13:08)
En weer zo een prestatie van zo een stedenbouwkundige die een klein fortuin verdiend op kosten van de belastingbetalers. gewoon incompetent.
Wendy (29-10-2011 om 09:00)
Die weg is levensgevaarlijk,ik denk dat dit niet het enige ogeluk zal blijven. er zullen er nog wel meer komen. je ziet helemaal niks op die weg omdat die bebouwing er ook staat
Bressiaander (29-10-2011 om 02:28)
Weer een geniaal plan van de gemeente Sluis om deze weg en vooral de bebouwing om heen aan te leggen! Je ziet er geen bal, dit is al het zoveelste ongeluk op een zeer korte periode op dit punt. Drie hoera's opnieuw voor de gemeente!