Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

N59 dicht na ongeval met letsel

Toegevoegd: 29-10-2011, 01.40 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Een deel van de N59 is vannacht enige tijd afgesloten geweest vanwege ene ongeval met letsel.

Even na middernacht kwam de melding binnen dat er op de Rijksweg een eenzijdig ongeluk was gebeurd. Naast een ambulance werd al vrij snel ook de brandweer van Bruinisse opgeroepen. Er werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Tien minuten na de eerste melding werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen.

De auto van het slachtoffer liep forse schade op. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn/haar letsel is niets bekend. Vanwege het ongeluk was de Rijksweg enige tijd deels afgesloten. Rond 00.50 uur werd de auto geborgen en het wegdek gereinigd. Hierna kon de weg weer worden vrijgegeven.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750