Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongeren maken bende van park

Toegevoegd: 30-10-2011, 18.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zaterdagavond zijn in het Erasmuspark in Middelburg een drietal jongeren aangehouden wegens vandalisme.


Bij de Gemeenschappelijke Meldkamer Zeeland kwam een melding binnen dat jongeren bierflessen kapot gooiden op een speelveldje aldaar. Ze maakten er een enorme rotzooi van.

Drie van hen, een 17-jarig meisje uit Sas van Gent, een 18-jarige jongen uit Oost Souburg en een 18-jarige jongen uit Middelburg, zijn aangehouden. Een vierde wist te ontkomen. Na verhoor zijn de drie in vrijheid gesteld.

De opruimkosten wordt op het groepje verhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (1-11-2011 om 16:09)
Helemaal mee eens dat ze zelf die rommel moeten opruimen en dan gelijk alle rondslingerende troep in die omgeving ook [ inclusief hondepoep...] laat ze maar leren door middel van opruimen ...!! Jongelui ga alsjeblieft eens jullie verstand gebruiken !!
Tolga (1-11-2011 om 14:49)
Tjonge jonge wat 'n tuig
Wesley (31-10-2011 om 22:25)
Ik vind dit gewoon echt niet coolie joelie orh , die 4 apen wat ze doen pfff , ik laat daar meestal mijn kleine schattige hondje uit en als die dan in glas staat met der lieve zachte voetje dan word ik heel boos orh , is maar goed als ik daar ff niet kom ben helemaal verdrietig en overstuur !
Renata (31-10-2011 om 22:19)
@Foeke-Jan: en ze zullen ook wel zeggen dat ze spijt hebben.....dat ze betrapt zijn ja. Hou op met dat softe gedoe man, daar leren ze niks van.
Karel (31-10-2011 om 22:01)
Ik vind het verschrikkelijk dat die arme kinderen zijn vastgehouden voor zoiets onbenulligs, de politie kan ook echt mensen in nood helpen, in plaats van de avond van deze jongelui te verpesten, het is niet goed wat ze deden maar de politie reageert wel heftig.
Kees (31-10-2011 om 21:51)
Eens met foeke jan. waarschuwing is wel genoeg, iedereen is jong geweest !
Cookie-instellingen beheren