Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 35 km

Gewonden bij botsing in Goes

Toegevoegd: 01-11-2011, 10.09 uur
Zeker twee mensen raakten gewond.
Zeker twee mensen raakten gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de kruising Oostmolenweg-Patijnweg in Goes zijn vanochtend meerdere mensen gewond geraakt.

Rond tien over acht kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Er was sprake van flinke schade en er kwamen twee ambulances ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken. Een 33-jarige vrouw uit Yerseke kwam uit de richting van Kapelle over de Patijnweg en sloeg linksaf richting de Oostmolenweg.


Zij had geen erg in een 49-jarige vrouw uit Goes, die uit de richting van Goes over de Patijnweg kwam en rechtdoor richting Kapelle reed. Bij de aanrijding die ontstond raakten beide voertuigen elkaar frontaal.

Twee kinderen, een jongen van 7 en een meisje van 4, die in de auto van de 33-jarige vrouw zaten, zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De 49-jarige vrouw is door de ambulance naar een huisartsenpraktijk gebracht. De vrouw klaagde over spier- en rugpijn. De 33-jarige vrouw bleef ongedeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dafje56 (3-11-2011 om 22:16)
Rienus de Gier. Ik weet voor 99% zeker dat er vanaf 1 oktober 1985 geen dodelijk ongeval op deze kruising heeft plaatsgevonden. Volgens mij ben jij niet goed op de hoogte. Ik heb vroeger zelf de statistieken van aanrijdingen bijgehouden.
K (3-11-2011 om 16:47)
Wat heeft het voor nut een rotonde aan te leggen als men niet oplet, ik had er vanmorgen bijna een fietser onder m'n auto die geen voorang gaf terwijl er toch echt haaientanden voor zijn neus lagen maar gelukkig lette ik wel op en bleef het door een noodstop bij een krom achterwiel voor deze heer
Herman (3-11-2011 om 12:05)
Helemaal met quasimoto eens! Zeker de helft van de verkeersdeelnemers let gewoon niet goed op... hoewel sommige verkeerspunten wel aangepakt kunnen worden.
Rinus de Gier (3-11-2011 om 07:51)
Het is een levensgevaarlijke kruising. Idd een prima locatie voor een rotonde, haalt meteen de snelheid eruit. En Dafje, als je niet op de hoogte bent, reageer dan niet. Er zijn in het verleden wel mensen dodelijk verongelukt op deze kruising!
QuasiMoto (2-11-2011 om 11:26)
Goed uit je doppen kijken is goedkoper dan overal rotondes aanleggen. Harde maar wijze verkeersles voor iedereen aan boord van de betrokken auto's: eerst kijken, dan rijden!
Dafje56 (2-11-2011 om 00:14)
Het is gewoon een menselijke fout geweest bij het linksaf slaan. bekijk de statistieken eens van de laatste 30 jaar van deze kruising. de aanrijdingen met gewonden of dodelijke afloop valt reuze mee. Gewonden op 1 hand te tellen en doden zijn er niet gevallen. Je moet er gewoon goed uitkijken.
Cookie-instellingen beheren