Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vier auto's op elkaar in Axel

Toegevoegd: 02-11-2011, 15.58 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Tractaatweg vond woensdagochtend tussen Westdorpe en Axel een kop-/staartbotsing plaats, waarbij vier auto's betrokken waren.

Er stond en file vanaf de stoplichten bij Axel. Een 22-jarige man uit Tilburg was eerste auto achter de file, de tweede was een 21-jarige man uit de gemeente Hulst en tot slot een 48-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen.

Zij stonden stil, maar achter hen kwam een 24-jarige man uit de gemeente Hulst. Hij kon niet meer remmen en reed met behoorlijk snelheid achterop de file. De vier betrokken auto's botsten allemaal tegen elkaar en raakten beschadigd.

Er raakte niemand gewond.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (4-11-2011 om 00:19)
@K Volgens mij zijn ze met andere dingen bezig dan auto rijden. bellen , radio , cd wisselen Enz . Maar ja slapen daar zou je ook wel gelijk in kunnen hebben. Maar velen , rijden niet bewust met alle aandacht op de weg. Kan hier niets over zeggen ben er niet bij geweest .
K (3-11-2011 om 16:56)
Wanneer snappen ze t nu, slapen doe je in je bed niet achter het stuur dan kunnen dit soort ongelukken voorkomen worden
Musicmaestro (3-11-2011 om 12:30)
Gelukkig letten motorrijders beter op.. als ze al ergens achterop knallen zou dat enkel kunnen zijn omdat hun remweg wat langer was :P