Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gekantelde vrachtwagen stremt A58 thv Leeuwedorp

Toegevoegd: 12-02-2005, 16.13 uur
Door: Politie Zeeland

LEWEDORP - De A58 is, ter hoogte van Lewedorp, een tijdje gestremd geweest, ongeveer tussen 11.20 en 11.45 uur.

Er was namelijk, vermoedelijk door de harde wind, een vrachtwagen geschaard, en de aanhanger was hierna gekanteld. Op de zuidbaan van de A58, rijrichting Vlissingen-Bergen Op Zoom, werd, door de harde wind, een aanhanger omvergeblazen.

De aanhanger hing achter een vrachtwagen die bestuurd werd door een Poolse chauffeur. Als door een wonder werd de aanhanger weer rechtop geblazen en hoefde er dus geen takelbedrijf ter plaatse te komen om de aanhanger te takelen.

De politie heeft het verkeer in file gebracht en een grote vrachtwagencombinatie uit het verkeer laten komen om voor de Poolse vrachtwagen te gaan rijden. Deze kon zo, in de luwte van de grote vrachtwagencombinatie, weer een stukje verder rijden.

Het geheel is op een parkeerplaats neergezet en aan de Poolse chauffeur is een rijverbod opgelegd totdat de wind weer is gaan liggen. Dit was om verdere ongelukken te voorkomen. De aanhanger is aan de zijkant beschadigd door de val op het wegdek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren