Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval in Philippine

Toegevoegd: 05-11-2011, 06.40 uur - Update: 06-11-2011, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
PHILIPPINE - Bij een ongeval in Philippine zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt.


Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Dijckmeesterweg komende uit de richting van Philippine. Door onbekende oorzaak raakte de auto in de slip, schoof de linkerberm in, het talud af en kwam tot stilstand in de slootkant.

Omdat de bestuurster en haar inzittende, een 20-jarige vrouw uit Breskens, nekklachten hadden zijn zij door de brandweer uit de auto gehaald. Beide vrouwen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Na controle mochten zijn het ziekenhuis zaterdagmiddag beiden verlaten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (5-11-2011 om 22:45)
Hmmm ik geloof niet dat er ergens een oorzaak staat, zouden best wel eens 2 hoogebejaarde geweest kunnen zijn of een ander die onwel is geworden, dat je in de sloot terecht komt wil niet zeggen dat je te hard reed of onoplettend was, beetje uitkijken met zulke harteloze uitspraken meneertje.
Dr.acula (5-11-2011 om 11:10)
En weer een man of 20 [of meer] die midden in de nacht snel uit bed moeten om een stel van die ???? uit de greppel te vissen, die zeer waarschijnlijk te hard en onoplettend hebben gereden.als het onderzoek uitwijst dat het zo is moeten ze het zelf betalen en breed uitgemeten in de media komen.
Cookie-instellingen beheren