Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval in Philippine

Toegevoegd: 05-11-2011, 06.40 uur - Update: 06-11-2011, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
PHILIPPINE - Bij een ongeval in Philippine zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt.


Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Dijckmeesterweg komende uit de richting van Philippine. Door onbekende oorzaak raakte de auto in de slip, schoof de linkerberm in, het talud af en kwam tot stilstand in de slootkant.

Omdat de bestuurster en haar inzittende, een 20-jarige vrouw uit Breskens, nekklachten hadden zijn zij door de brandweer uit de auto gehaald. Beide vrouwen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Na controle mochten zijn het ziekenhuis zaterdagmiddag beiden verlaten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (7-11-2011 om 10:10)
Ik ken 1 van de slachtoffers en geloof me. Dat is nou niet iemand die knoerhard over een "polderweg" gaat racen of bezopen achter het stuur kruipt. Trouwens een ongeluk zit in een klein hoekje, met of zonder alcohol.
Sterkte (6-11-2011 om 19:42)
Dr.acula was je d,r zelf bij betrokken ? ? Deze dames hebben niet te hard gereden... Dus hou je commentaar aub voor je !
Mvw (6-11-2011 om 16:46)
Wat een aso reactie van deze Dr acula. hoop dat hem nooit wat over komt en dat het hem anders duur komt te staan
Ronny (6-11-2011 om 16:43)
Schandalige reactie. Was geen drank en werd ook niet te hard gereden. Hoop dat Meneer Dr Acula gezond leeft en niet rookt of te vet eet want als hij later dan wat mankeert mag hij ook voor de kosten opdraaien.En liefst ook groot in de media.
Twan (6-11-2011 om 16:39)
Wat staan we weer snel met ons oordeel klaar. Er is niet te hard gereden en ook geen drank in het spel.Gelukkig dat er nog zoveel hulp verleners zijn die om 4 uur in de morgen klaar staan en niet zo denken als deze DR acula. Als je niet weet wat er gebeurd is moet je nergens over oordelen.
E (6-11-2011 om 13:46)
Nou gelukkig zijn die mensen er om ze te helpen en hebben zelf gekozen voor dit beroep! En het zijn geen stel ??????. En oordeel pas als je weet wat er echt gebeurd is! En dan praten we verder.
Cookie-instellingen beheren