Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aanhouding voor zware mishandeling

Toegevoegd: 06-11-2011, 18.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Zaterdagochtend rond 08.45 uur is een 18-jarige man uit Hulst, in het park tussen de Leeghwaterstraat en de Kievitstraat in Hulst, aangehouden wegens zware mishandeling.

De man wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag, in de binnenstad van Hulst, een 18-jarige man uit Belgie met en glas in zijn gezicht te hebben geslagen / gestoken. Dit gebeurde zonder duidelijke aanleiding.

Het 18-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd (waaronder een slagaderlijke bloeding). De 18-jarige verdachte had al een ontzegging voor de binnenstad van Hulst (igv het convenant 'veilig uitgaan').

Een langere ontzegging zal dan ook volgen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (7-11-2011 om 17:57)
Zo een ontzegging stelt dus ook niets voor, beter opsluiten dat werkt stukken beter, zo iemand hoort niet vrij rond te lopen.
M (7-11-2011 om 10:15)
"Dit gebeurde zonder duideljke aanleiding" Hier geloof ik dan weer niets van... Er zal ongetwijfeld wel iets gebeurd zijn waardoor die jongen door het lint is gegaan. Ik neem het niet op voor de verdachte, maar stoor mij wel ontzettend aan de erg kortzichtige reacties hier.
CRB (6-11-2011 om 19:08)
Een ontzegging he....BELACHELIJK! Slagaderlijke bloeding, dat is poging tot moord!! En dit heerschap had het al eerder gedaan. Jee.....hier ben ik stil van... :-(
Rvd (6-11-2011 om 18:36)
Laat hem maar is een tijdje brommen ! Beetje af laten koelen zulke personen ! Of tegen een glas aan laten lopen , dan weten ze zelf wat het is !
Marga (6-11-2011 om 18:34)
Gewoon elke Vrijdagavond in een dwangbuisje hijsen en tot Maandagochtend in een celletje van het Politiebureau zetten? Luisteren doet hij toch niet en hij is zo gestoord dat je hem ook niet los kan laten lopen want dan valt hij mensen aan. Snotneus van 18 jaar met zo'n a-sociaal gedrag BAH BAH!!
Anneke (6-11-2011 om 18:28)
Nog maar 18 jaar en dan al iemand zo zwaar mishandelen en voor de 2e keer ontzegging tot de binnenstad, wat moet er van zo'n jongen ooit terechtkomen? Zijn daar geen ouders in de buurt of hebben die nu al niets meer te zeggen over hun zoon?