Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 164 km

Aanhouding wegens belediging politie

Toegevoegd: 06-11-2011, 22.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 23.40 uur is een 20-jarige bromfietsster uit Vlissingen, aan de Bloemenlan in Vlissingen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Uit een blaasproef op straat bleek dat de vrouw teveel had gedronken waarop ze mee moest naar het politiebureau voor ademanalyse. Haar bijrijdster, een 17-jarig meisje uit Middelburg, mocht haar weg te voet vervolgen (zij had ook teveel gedronken om nog te mogen rijden).


Toen ook de agenten wegfietsten begon het meisje hen uit te schelden waarop ze werd aangehouden. Tijdens het overbengen naar het politiebureau en later naar Torentijd bedreigde het meisje verschillende malen agenten. Ze is in verzekering gesteld. Tegen de 20-jarige bromfietsster is proces-verbaal opgemaakt wegens rijden onder invloed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-11-2011 om 14:15)
20 jaar en 17 jaar ? dat Zuipen van alcohol loopt de stuigaten uit. Inderdaad de leeftijd van alcohol drinken , verhogen naar 21 jaar Is een goed plan , zeker met de slappe opvoeding van deze tijd , En dan ook nog de Politie , Beledigen ? voor je 21 jaar alcohol in je Donder , dan een Zware boete ! Alcohol Maakt Meer Kapot Dan je Lief Is !
Bloem (8-11-2011 om 11:38)
En jullie zijn niet jong geweest en alle weekend bezopen thuis komen en ook niet meer weten hoe je daar kwam dus ga nou niet een meisje lopen afzeiken omdat ze een groote mond gaf dat kan gebeuren als jij daar niet mee eens bent stelletje zielegerts
Marga (7-11-2011 om 20:06)
@Sherlock als je kan zuipen kan je alleen naar huis lopen ook. En jawel eigen risico maar dat weet je toch als je zuipt? Komop zeg nette meisjes overkomen zo iets niet hoor.
Goesenaar (7-11-2011 om 19:09)
Ben je al lekker bezig op die leeftijd.
Jeroen (7-11-2011 om 18:40)
En dat 17-jarig meisje dan? Moest die naar M 'burg terug lopen? Wat in zal houden dat ze pas rond 1uur thuis is. Beetje jammer.
Meisje? (7-11-2011 om 11:38)
Meisje? asociaal viswijf zul je bedoelen. Zelf wat fout doen en dan maar weer schelden op de politie. Denk zelf eens na voordat je wat doet dan heb je ook geen last dat de politie je aanhoud!!!
Cookie-instellingen beheren