Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 170 km

Overvallers hotel Picard langer vast

Toegevoegd: 10-11-2011, 20.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Twee Vlissingers van 18 en 19 jaar die worden verdacht van de overval op hotel Picard in Vlissingen op 15 april, blijven voorlopig achter slot en grendel. De rechtbank in Middelburg heeft dat gisteren beslist.


In het hotel was die dag een goudinkoop van het Antwerpse bedrijf Gold & Cash aan de gang. Twee mannen kwamen het hotel binnenlopen, bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen en beroofden hen van hun geld. Vervolgens namen ze de benen. Op basis van sporenonderzoek op een scooter die bij de overval zou zijn gebruikt kon de 18-jarige op 17 mei in zijn woning worden aangehouden.

Eer de rechtbank tot een inhoudelijke behandeling moeten er van de 23 gevraagde getuigen nog ettelijke worden gehoord en moet er ook nog een fotoconfrontatie plaatsvinden. Het verzoek van de advocaat van de 19-jarige om alle overvallen op goudinkooplokaties in Nederland en België te analyseren werd door de rechtbank afgewezen.

Naar verwachting wordt de zaak 26 januari 2012 behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (11-11-2011 om 15:09)
Een reactie voor zeeer boze vlissinger als jij een vent was had jij je naam ook onder je reactie geplaats dat veklaart genoeg dat je geen lef hebt en ten eerste alles is in onderzoek je kan niet zomaar mensen vals beschuldigen. mensen hebben vaak genoeg onterecht vast gezeten. zeeuwen pfff
Arie (11-11-2011 om 12:08)
@zeer boze vlissinger Als ze het het gedaan hebben en het kan worden bewezen dan pakt de straf hoger uit als ze niet bekennen, dus laat ze maar lekker ontkennen. :-)
Zeeeeer boze vlissinger (11-11-2011 om 08:39)
Ze moeten het niet ontkennen als ze lef hebben wees een vent en geef je misdaden toe
Cookie-instellingen beheren