Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten Kapelle voorlopig nog vast

Toegevoegd: 11-11-2011, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De vijf verdachten die dinsdag zijn aangehouden zijn vandaag door de rechter-commissaris van de Middelburgs rechtbank in bewaring gesteld.


Ze worden verdacht van deelname aan een criminele organisatie die zich richt op het kweken, bezit en uitvoer van hennep en het witwassen van crimineel vermogen. Het Openbaar Ministerie Middelburg richt zich met dit onderzoek en de aanhoudingen op de georganiseerde hennepteelt en het achterliggende samenwerkingsverband.

De leden zouden een gehele drugslijn opgezet hebben van het kweken van stekken tot de uitvoer van hennep. In totaal is er in dit onderzoek tot op heden ruim een ton contant geld gevonden en in beslag genomen.

Zie ook:
- 08/11/2011: Grote vangst bij drugsactie Bevelanden
- 08/11/2011: Forse inbeslagname bij inval Kapelle


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (19-11-2011 om 03:42)
Inderdaad...... Wordt vernietigt zeker geloof je het zelf..?
Jan (13-11-2011 om 12:19)
Nu zullen wij wel eens willen weten wat er nu precies met dat geld gaat gebeuren ,want dat horen wij burgers nooit ,dus laat de justitie nu eens met de billen blood komen want tenslotte wij betalen als burgers al genoeg voor deze heren/dames
Cookie-instellingen beheren