Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grootscheepse drugscontrole Breskens

Toegevoegd: 13-11-2011, 14.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Zaterdag werd tussen 13.15 uur en 19.30 uur een grootscheepse drugscontrole gehouden op het Veerplein in Breskens.


Tijdens de drugscontrole, waarbij gebruikgemaakt werd van een drugshond, werden auto's, bromfietsen en het openbaar vervoer gecontroleerd. In totaal werden vijftien personen aangehouden en werd 72,2 gram hennep, 14,7 gram hasj en 1,4 gram cocaïne in beslag genomen. Van de aangehouden personen hadden er acht de Belgische, twee de Franse, twee de Spaanse, één de Somalische, één de Burandeese en één de Poolse nationaliteit.
 
Zeven personen betaalden gelijk de transactie van € 400,- en zeven personen hebben een dagvaarding uitgereikt gekregen. Zij mogen zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden. Tegen één persoon werd proces-verbaal opgemaakt wegens verzet tijdens de aanhouding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annie (13-11-2011 om 15:28)
Goed zo politie ga zo door.
Piet (13-11-2011 om 15:16)
Wat doen al die vreemden in Zeeland? Goed dat deze controle's er zijn.
Cookie-instellingen beheren