Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jongens opgepkat voor vernieling

Toegevoegd: 13-11-2011, 14.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft zondag rond 00.30 uur op de Gildeweg in Vlissingen vier jongens van 17 en 18 jaar, allen afkomstig uit de gemeente Vlissingen, aangehouden wegens vernieling.

De jongens, die roken naar het gebruik van alcohol, hadden twee tuinhuisjes op een terrein aan Gildeweg vernield. Hierbij waren nog enkele anderen betrokken, maar die reden per scooter en fiets weg, toen de politie kwam.


De vier jongens die werden aangehouden wegens openlijke geweldpleging en vernieling, probeerden er, tevergeefs, lopend vandoor te gaan. Zij zijn naar Torentijd gebracht en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Olga (13-11-2011 om 19:18)
Ben het helemaal eens met marga maar als je dan een bericht leest van iemand in de auto die eenrolstoeler aan rijdt en dronken,geen rijbewijs heeft en 6UUR rij ontzegging krijgt weet ik het niet meer waar het recht is in nederland
Tony torentijd (13-11-2011 om 18:33)
3 maanden torentijd? weet u wat dat kost marga? kunt ze beter naar huis sturen en de ouders verantwoordelijk stellen, de schade op hun verhalen, contant of door de overheid loonbeslag laten leggen, dat werkt sneller, goedkoper en doet meer zeer.
Marga (13-11-2011 om 15:50)
Laat ze daar dan gewoon eens lekker 3 maanden zitten. In die 3 maanden hard laten werken en hetgene ze er mee verdienen de schade van betalen. Is het zo klaar hoor met andermans spullen voor de lol te vernielen. Van hun ouders hebben ze in ieder geval geen respect geleerd dat is duidelijk.
Loes (13-11-2011 om 14:56)
Kunnen ze mooi voor de schade opdraaien en hun maatjes er bij lappen..
Cookie-instellingen beheren