Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie controleert op rijden onder invloed

Toegevoegd: 13-02-2005, 23.45 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de Meelstraat in Zierikzee is zondag om 04.04 uur een 26-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden. Hij werd opgemerkt doordat hij tegen het verkeer inreed. Een blaastest wees uit dat hij 3½ maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij ontving proces verbaal.

Op de Houtkaai in Goes is zondag om 03.32 uur een 48-jarige automobilist uit Kapelle aangehouden. Hij had 2 maal teveel gedronken. Op de Tellersweg in Kerkwerve is zondag om 02.08 uur een 21-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden. Hij had 2,7 maal teveel gedronken.

Op de Coosje Buskenstraat in Vlissingen is zondag om 03.11 uur een 26-jarige automobilist uit Rozenburg aangehouden. Hij had 1,5 maal teveel gedronken. Op de Nieuwe Haven in Zierikzee is zaterdagavond een 26-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Hij had 2 maal teveel gedronken.

In de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen is zaterdagavond een 60-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Hij had eveneens 2 maal teveel gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren