Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Vrouw bekeurd voor bedelarij in Goes

Toegevoegd: 13-11-2011, 19.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 40-jarige Roemeense vrouw uit Antwerpen is zaterdagochtend in Goes bekeurd wegens bedelarij. 

De vrouw zat op een bankje, schuin tegenover een supermarkt op de Oostwal en probeerde de 'Zelfkrant', een soort daklozenkrant, aan de man te brengen. Naast stond een kartonnen doosje waarin een brief lag waarvan later bleek dat het een bedelbrief was.


Omdat bedelarij verboden is, kreeg de vrouw een bekeuring van honderd euro. Het verkopen van de krant is wel toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (16-11-2011 om 22:32)
Niet alleen een boete geveb, maar ook graag de gangen nagaan van deze personen, als het waar is dat ze met busjes worden gebracht en opgehaald dan is dit georganiseerde criminaliteit. Dan niet half zacht wezen maar vervolgen anders is het een glijdende schaal.
Marco (16-11-2011 om 21:35)
Er zijn ook mensen die graag willen werken maar mankeren iets (zoals ik) heb tig keer gebrobeerd maar wordt steeds afgekeurd...maar goed blabla, wat ik al eerder zei, loop die mensen gewoon voorbij, laat ze lekker staan en er had gewwoon een waarschuwing van af gekund.
Marco (16-11-2011 om 21:32)
Wat lopen jullie toch te zaniken! Loop dan voorbij, ga gewoon je ding doen zoals winkelen, boodschappen want daar kwamen jullie toch voor! En als jullie geen zin hebben om te werken neem je toch ontslag, met je: wij moeten. Moet niks, als je moet dan ben je gewoon een slaaf die uitbetaald wordt.
Mik (16-11-2011 om 18:20)
De bedelaar komt er nog ontzettend goed vanaf. Draai het eens om: Stel nou dat wij naar Roemenie / Oostblok gaan en daar een partijtje zielig gaan lopen doen en bedelen, 3x raden wat er met ons zou gebeuren..
De bedelstaf van sinterklaas ! (15-11-2011 om 17:37)
Als ze daar de hele dag kunnen staan kunnen ze ook gewoon voor hun uitkering gaan werken. laat ze de straat maar aanvegen o.i.d. dan wil ik ze ook best nog wat kleingeld toestoppen ook. maar voor de georganiseerde bedel criminaliteit ? neen dank u ! landlopers oppakken, het is bij wette verboden
De orgelman (15-11-2011 om 17:29)
Het doet me denken aan de regionale orgelman die ook altijd een versleten kloffie aantrekt voordat ie met zn centenbakje rondgaat. maar dat orgel wordt savonds wel achter een vette mercedes gekoppeld en in een prive garage gestald bij z'n prive eigen huis.
Cookie-instellingen beheren