Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Hennepplanten in oude raadhuis Hoek

Toegevoegd: 13-11-2011, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Op de zolder van het oude raadhuis op de Molendijk in Hoek werden zondagmiddag 200 onlangs getopte hennepplanten aangetroffen. 


De politie kreeg een melding dat bij het, leegstaande, oude raadhuis het water langs de muren naar buiten liep. De toegang tot het pand werd geforceerd. Bij binnenkomst bleek de hal geheel blank te staan. Dit vanwege een uit de kelder lopende brandslag niet meer afgesloten kon worden.  

Bij nadere inspectie van het pand werden de 200 hennepplanten op de zolder aangetroffen. In verband met elektrocutiegevaar heeft de Delta ter plaatse het water en de elektriciteit, die werd afgetakt voor de meter, afgesloten. De hennepplanten werden vernietigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tweeling (14-11-2011 om 16:42)
Wordt dit pand niet meer bewoond dan? Voor zover ik weet woont hier een helderziende. Heeft zij de plantjes gekweekt? Mogelijk kon ze daardoor meer zien?
Kees (14-11-2011 om 12:04)
Slopen die boel,en parkeerplaats maken dat je eens zonder problemen kan in kopen bij de winkels en op P groeien geen wiet planten
EHBO (14-11-2011 om 10:16)
Hè`,hè, eindelijk.... het was bekend dat er daar rare dingen gebeurde die het daglicht niet konden verdragen.... heb verschillende meldingen gehad... maarreee Hoekenees, er zijn al verschillende mensen mee bezig geweest, maar dat kost kapitalen om het op te knappen.
Hennie (14-11-2011 om 09:32)
Dan moet de gemeente ook dat oude krot eens opruimen. maar nee, ze denken zeker nog dat het een goede investering is en wachten tot de prijs weer stijgt ? alsof je nog wat met zo een verouderde troep kan beginnen. gewoon de bulldozer erover en verder leven.
Mar (14-11-2011 om 07:01)
@ Hoekenees: Ja, jammer hè! In Vlissingen hebben ze het oude postkantoor gesloopt; een prachtig gebouw waar je best wat mee had kunnen doen. Tot grote verontwaardiging van vele Vlissingers. Je neemt een stukje karakter van een stad/dorp weg; dat is erg jammer!
Ook een Hoekenees :-) (13-11-2011 om 22:16)
Ik ben het helemaal met je eens Hoekenees! Zou toch heel jammer zijn als dit stukje historie zou verdwijnen uit het dorp! Er is best nog iets van te maken denk ik.
Cookie-instellingen beheren