Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na ongeval letsel

Toegevoegd: 16-11-2011, 17.19 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Een 58-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland is dinsdagavond ten val gekomen nadat ze was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed door.

Het slachtoffer fietste omstreeks 22.00 uur in de Wilhelminastraat toen ze van achteren werd aangereden door een donkerkleurige personenauto. De vrouw kwam daardoor ten val en liep verwondingen op aan haar hand en gezicht.


De automobilist(e) stopte even en reed vervolgens weg richting de Alexanderstraat zonder zijn/haar identiteit bekend te maken. De politie is op zoek naar deze automobilist(e) of naar eventuele getuigen van de aanrijding. Zij kunnen bellen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (17-11-2011 om 12:18)
Als de automobilist zich alsnog meldt bij de politie vind ik dat die juist niet zo hard aangepakt moet worden, maar gewoon alsnog netjes oplossen met verzekeringen. Doorrijders die zich niet melden wel opsporen en keihard aanpakken! Zou de fietser wel licht aan gehad hebben?
Oost-souburger (17-11-2011 om 07:17)
Deze automobilist keihard aanpakken ,dit vind ik crimineel gedrag ,tegenwoordig allemaal ikke en de rest kan stikken,geef je eigen aan bij de politie ,en een flinke hoge boete mee naar huis geven,zal wel niet verkerd zijn .pak het over zo als in engeland aan,daar pakken ze die gasten keihard aan .
Noord bevelander (16-11-2011 om 17:43)
Tegenwoordig heeft niemand meer fatsoen geloof ik
Cookie-instellingen beheren