Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 167 km

Nieuwe arrestaties zaak Kapelle

Toegevoegd: 18-11-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - In het onderzoek naar drugs en witwassen waarbij in Kapelle een grote inval werd gedaan, zijn nieuwe arrestaties verricht.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zijn deze week nog twee aanhoudingen verricht. In totaal komt het aantal verachten daarmee op acht. Dinsdag werd een 26-jarige Vlissinger opgepakt. Gisteren volgde een 75-jarige man uit 's-Heer Hendrikskinderen. Deze laatste is inmiddels om persoonlijke redenen weer op vrije voeten. Volgens het OM is hij echter nog wel verdachte in de zaak.


In verband met de zaak zijn inmiddels ook nog enkele goederen in beslag genomen. Volgens Martine Pilaar van het OM gaat het onder meer om een boot die in de haven van Wolphaartsdijk lag. Deze had een waarde van enkele tienduizenden euro's. Ook een nieuwe, luxe camper die in Arnemuiden stond is in beslag genomen.

Afgezien van de 75-jarige man zitten alle verdachten nog vast.

Zie ook:
- 11/11/2011: Verdachten Kapelle voorlopig nog vast
- 08/11/2011: Grote vangst bij drugsactie Bevelanden
- 08/11/2011: Forse inbeslagname bij inval Kapelle


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren