Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 131 km

Dronken man rijdt jogger aan

Toegevoegd: 18-11-2011, 18.36 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Ringbaan West is donderdagavond een 26-jarige vrouw uit Goes aangereden door een man op een snorscooter.

De vrouw was rond 19.00 uur aan het joggen over het fietspad toen ze van achteren werd aangereden. Door de aanrijding had ze last van haar rug en nek. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis maar mocht even later weer naar huis.


De bestuurder van de snorscooter, een 52-jarige Goesenaar, was onder invloed van alcohol. Op het bureau bleek dat hij ruim vijf maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij vervolgens inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zandee (18-11-2011 om 19:06)
Ik heb nooit begrepen dat ze nooit de weg gewoon verplaatst hebben naar onderaan de dijk. die paar huisjes die dan in de weg staan, so what ? gewoon afbreken en een fatsoenlijke weg naar het beroemdste dorp van zeeland, en niet zoon slingerend karre spoor.
Cookie-instellingen beheren