Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Kamperland blust schoorsteenbrand

Toegevoegd: 15-02-2005, 23.37 uur
Door: Thijs Tazelaar & Manfred Berrevoets [HVZeeland.nl]

KAMPERLAND - De brandweer van Kamperland is om ongeveer 13.55 uitgerukt voor een melding van een schoorsteenbrand aan de Noordstraat te Kamperland.

De brand is ontstaan in een oud, vierkant, stenen schoorsteenkanaal. Op de 1e verdieping is de omtimmering rond het schoorsteenkanaal gesloopt om er zeker van te zijn dat hier geen vuur tussen zat.

Bij nader onderzoek in het huis bleek dat er tussen de voegen van de schoorsteen door rook naar buiten kwam, hierop is besloten dat er met deze kachel niet meer gestookt mag worden.

Het brandje zelf is geblust met een hogedrukstraal, wat er ook voorzorgde dat de tempratuur in het kanaal naar beneden ging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren