Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers slaags met politie

Toegevoegd: 21-11-2011, 16.57 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - In Renesse zijn zondagavond agenten slaags geraakt met twee inbrekers. Eén van de twee werd opgepakt, de ander kon ontkomen.

Zondagavond rond 20.00 uur kwam de melding binnen dat er werd ingebroken in een woning aan de Wilhelminaweg en dat de inbrekers nog in het pand aanwezig waren. Dit werd gemeld door de bewoner zelf.


Agenten die ter plaatse kwamen, zagen dat twee mannen de woning doorzochten. Op het moment dat het tweetal via de achterdeur naar buiten liep, werden ze opgewacht door de bewoner en de agenten.

Er ontstond een schermutseling waarbij één van de inbrekers, een 25 jarige Vlissinger, werd aangehouden. De tweede inbreker zag kans te ontkomen en verloor daarbij één van zijn schoenen. Op zijn vlucht gaf hij een agent nog een klap in het gezicht.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen en heeft de volgende vragen:
- Is u rond het tijdstip van de inbraak iets bijzonders opgevallen in de omgeving van de Wilhelminaweg?
- Heeft u een man met maar één schoen zien lopen?

Mogelijk hebben de inbrekers gebruik gemaakt van een zwarte Opel Corsa. Deze werd aangetroffen op het Transferium aan de Roelandsweg. Heeft u gezien wie deze auto daar neer heeft gezet? Uw informatie kunt u doorgeven op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laura (24-11-2011 om 13:24)
Dom dat ze moeten inbreken. Maar mensen maken hier gelijk een grote zaak van. De politie moet opzoek gaan naar verkrachters, pedofielen en moordenaars. Ik hoop dat de mannen hier van geleerd hebben. En als je iets doet, doe het dan goed!
Chris (22-11-2011 om 11:52)
Al had de politie geschoten dan was daar ook weer komentaar op gekomen.We weten de situatie niet daar dus is niet te vlug oordelen.
Edel (22-11-2011 om 11:40)
Waarvoor hebben ze bij de politie een gummie knuppel, en pistool, ze volgen een schiet opleiding enz van ons belasting geld Het word tijd dat de politie weer eens echt durft op te treden, drie km te hard dat kunnen ze, dit is bewezen. Nu de inbrekers, verkrachters, en overvallers nog.
Kees (22-11-2011 om 03:06)
Goed gewerkt. Die andere komt vanzelf bovenwater. Nu nog wachten war de rechter ervan gaat vinden. Ik weet het al.
W (22-11-2011 om 00:50)
@ C Zelf vind ik schieten wat overdreven maar..? heeft een agent standaard geen pistool dan? Maar ik ben het wel eens met net zolang opsluiten tot dat hij zijn maat er bij betrekt..
Fransiscus (21-11-2011 om 22:22)
Waarom de politie niet heeft geschoten? Omdat de rechter dan korte metten maakt met het buitenproportioneel geweld van de politie en ze binnen een scheet weer op straat staan. Daarom, stelletje wijsneuzen.
Cookie-instellingen beheren