Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 193 km

Arrestaties na overval Vlissingen

Toegevoegd: 22-11-2011, 16.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie vanmiddag twee personen aangehouden. Dat gebeurde na een melding van een overval / beroving.


Wat er zich precies heeft afgespeeld kan de politie nog niet zeggen. Wel is duidelijk dat een en ander zich heeft afgespeeld in een woning aan de Scheldestraat. De inval werd volgens de politie gedaan in een pand waarvan kamers worden verhuurd.

De politie ging in kogelvrije vesten af op de melding. Er was dus mogelijk sprake van vuurwapengebruik. De politie kan hierover echter nog geen mededelingen doen.

De twee verdachten werden opgepakt door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie. Deze eenheid was toevallig in Vlissingen en kon zodoende snel uitrukken toen de surveillancedienst ook ter plekke ging.

Na het voorval werd direct een groot gedeelte van de Scheldestraat afgezet. Winkels en woningen waren zodoende enige tijd niet bereikbaar. Omwonenden konden na de arrestaties wel weer naar hun huizen. Het duurde tot half vier voordat de straat weer grotendeels kon worden vrijgegeven.

De technische recherche is inmiddels een onderzoek gestart.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren