Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stroper opgepakt met illegaal wapen

Toegevoegd: 22-11-2011, 18.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Op de Zwarteweg in Kruiningen is maandag tussen 16.00 en 16.30 uur een 36-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden wegens stroperij. 

De man werd op heterdaad betrapt door inspecteurs van Provincie Zeeland. Deze groene handhavers controleren de naleving van natuurwetgeving, zoals de Flora- en faunawet. Zij betrapten de man op het schieten van een fazant. De groene handhavers hebben de man, die in het bezit was van een illegaal wapen, aangehouden op basis van de flora- en faunawet en hebben hem overgedragen aan de politie.

Door de politie werd de woning van de man doorzocht en daar werden munitie en wild van eerdere stroperijen aangetroffen en in beslag genomen. De 36-jarige man is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog lopende.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (25-11-2011 om 10:13)
Bij deze voor alle negatieve reacties haal eerst de" BALK" uit je eigen ogen voor dat je een" SPLINTER" bij een ander wilt verwijderen.
Robdel (24-11-2011 om 19:26)
Tjonge jonge, wordt je hier tegenwoordig ook al voor bestraft.... Beter een fazant minder dan een fazant in je gril van je auto
Ad (24-11-2011 om 18:13)
Als een mens vermoord dan krygen ze minder en met oud jaar kinders pakken voor vuurwerk dan zie ze over al politie in burger en als je nodige heb dan heb ze geen tyd wel voor kinders pakken met vuurwerk
Ron@ld (24-11-2011 om 14:42)
@ alle azijnzuipers, Medewerkers van de provincie zijn geen POLITIEagenten., maar BOA's. Hun taak is niet het vangen van boeven maar van overtreders van de flora en fauna wet.
Mariska (24-11-2011 om 11:26)
Echt belachelijk Stropen is natuurlijk verkeerd. Maar als je ziet wat er allemaal voor criminele rondlope. late ze beter eerst die zwarte is controlere op inbrake en drugs! Ergens moet je het kunnen snappe. Hij zal wel al meer gestroopt hebben. Dus het is wel goed. maar een fixe boete is toch beter!
Een vriend van de man (24-11-2011 om 09:03)
Zo zie je maar weer als laatst in Alphen de gene die ze moeten pakken laten ze lopen want ze hebben het te druk met andere zaken.
Cookie-instellingen beheren