Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdacht van aanzetten tot prostitutie

Toegevoegd: 22-11-2011, 18.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft een week geleden, op 15 november, een 28-jarige man uit de gemeente Middelburg aangehouden op verdenking van het aanzetten tot prostitutie van enkele vrouwen.

De man maakte via contactsites op internet kennis met zijn slachtoffers en ging vervolgens een korte liefdesrelatie met hen aan. Al vrij snel toonde hij zijn ware bedoelingen en manoeuvreerde zijn slachtoffers de prostitutie in. De diensten van de slachtoffers werden door de verdachte door middel van advertenties op internet sexsites aangeboden, hij maakte vervolgens telefonisch afspraken met belangstellenden en hield het verdiende geld voor zichzelf.


Inmiddels hebben twee vrouwen bij de politie aangifte gedaan tegen de 28-jarige Middelburger. Omdat niet uitgesloten wordt dat meer vrouwen door hem zijn misbruikt doet de recherche nog nader onderzoek naar zijn wandelgangen.

Vrouwen die aanslaan op bovenstaande informatie en vermoeden dat ook zij slachtoffer zijn van deze verdachte worden verzocht zich te melden bij de politie. Bellen is ook mogelijk via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schandalig (23-11-2011 om 13:46)
Nou geloof me maar hij zal zijn slachtoffers wel willekeurig uitgekozen hebben hoor. Als jij onzeker bent of labiel en iemand prijst jou dan helemaal de hemel in. Dan groeien ze en tsja dan kan liefde heeeel blind zijn! Sterkte voor de dames.
Piet (23-11-2011 om 11:52)
Dat soort mannen hebben altijd van die gladde praatjes,mooie auto's sieraden.De dames zijn heelaas zo naief dat ze er toch weer intrappen,maar gelukkig zijn er 2 dames die actie hebben ondernomen.Sterkte voor deze dames,en let in het vervolg wat beter op,want het zijn toch gladde kereltjes.
Eindelijk (23-11-2011 om 09:16)
Eindelijk gerechtigheid!!! Hoop dat alle vrouwen zich melden (hoe moeilijk dat ook zal zijn). Alleen zo krijgt hij wat hij verdient! Heel veel suces met alles.
Jettie (23-11-2011 om 08:34)
Waldo: kan me het ook niet voorstellen dat er dames zijn die er in trappen,maar de schoft koos zijn slachtoffers wel uit ," de zwakste," en die meiden zijn allang heel blij dat ze een vriendje hebben,een gemiddelde vrouw trapt hier niet in,want die ruikt de onraad allang voordat ie de kans krijgt.
Henri (23-11-2011 om 06:13)
JongeJonge, zijn er werkelijk zulke vrouwen die zoiets doms doen? En eerlijke mannen vertrouwen en geloven ze niet...Sorry, geen medelijden mee..Elk kind krijgt normen en waarden mee en elke dag is er zoiets op tv en dan nog in verhaaltjes van pooiers trappen ?? Sorry, dit is gewoon geldkwestie !
K (23-11-2011 om 01:49)
@Waldo; ja, tegenwoordig zijn er nog meer dan genoeg meiden (en jongens) die hierin trappen, het zal je verbazen. 'Liefde maakt blind'...ze zeggen het, maar het is ook echt zo en ik zou zeggen: als jij (@iedereen) iemand tegen komt die in een link hoekje zit, probeer te helpen zodat ze eruit komen.
Cookie-instellingen beheren