Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Dronken vrouw met drugs krijgt boete

Toegevoegd: 23-11-2011, 13.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 44-jarige vrouw uit Roeselaere, die woensdag rond 00.40 uur op de N61 bij de burg in Sluiskil betrapt werd op het gebruik van alcohol, bleek in het bezit te zijn van softdrugs.

Een blaastest op het politiebureau wees uit dat de vrouw iets teveel alcohol had genuttigd, zij was echter ook in het bezit van 11 joints en 3,4 gram wiet. De vrouw kreeg een bekeuring van € 400,-, die ze op dat moment niet kon betalen, waarop haar auto, totdat wordt betaald, in beslag werd genomen.
 
Zij deed afstand van de drugs en deze zullen worden vernietigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (24-11-2011 om 00:52)
@ Hans de B en Arie, drugs is slecht voor de volksgezondheid net als drank overigens. Uitvoer is export en bij wet als misdrijf gezien. Beiden in het verkeer geen + Wat betreft alcohol das vast een proces verbaal en de uitnodiging om voor de rechter te komen. Geen afstand= in beslagname trouwens.
Marga (23-11-2011 om 20:14)
Helemaal geen auto terug geven die lui geven nergens om en ook niet om het leven van een ander. Drugs en drank zijn hun beste vrienden en daar geven ze wel om. Maar dat gaat niet samen in combinatie met een auto. Gaat ze maar lekker fietsen
Arie (23-11-2011 om 18:14)
Dat vernietigen van de 'drugs' zou zowiezo plaatsvinden, beetje onnodig dat de overheid dat dan wil doen. Ook triest dat de auto in beslag wordt genomen omdat de boete (die al nergens op slaat) niet betaald kon worden. Het misdrijf dat plaatsvond, teveel alcohol gebruik, daar komt ze mee weg ? Vaag.
Hans de Booij (23-11-2011 om 14:13)
Ach, ach, ach.....hebben ze nu werkelijk niets beters te doen dan iemand 'afstand te laten doen' van haar of zijn wiet? En dan nog een schandalig debiele boete van 400 euro. Heeft ze iemand vermoord of zo? Belachelijk. Maar criminaliseer wiet maar lekker verder. Het levert toch geen bal op.
Cookie-instellingen beheren