Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dieven laten spullen achter

Toegevoegd: 24-11-2011, 16.47 uur
De achtergelaten kruiwagen van het merk Matador. De achtergelaten kruiwagen van het merk Matador. Het achtergelaten karretje.
De achtergelaten kruiwagen van het merk Matador.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
KATS - De politie is op zoek naar koperdieven en vraagt getuigen om deze zaak op te lossen. De dieven hebben namelijk onlangs wat spullen achtergelaten. Wellicht herkennen mensen deze kruiwagen en klein karretje. Foto's van de spullen staan op deze site en die van de politie.

Bij een vestiging van Hoondert Staalbouw in Kats aan de Veerhavenweg is vorige week donderdag, 17 november, voor de derde keer koper weggenomen. Bij één van deze diefstallen hebben de dader of daders twee voorwerpen achtergelaten. Het gaat om een oude gebruikte kruiwagen van het merk Matador en een klein vierwielig karretje. Het frame van dit karretje is rood van kleur.

Bij de laatste diefstal namen de dader(s) koper mee, die zat bevestigd aan de enorme kranen die op het bedrijfsterrein staan. Het gaat om polsdikke kabels die met professionele apparatuur moeten zijn doorgeknipt. De schade loopt in de tienduizenden euro's.

De politie onderzoekt deze koperdiefstallen en wil graag weten waar de achtergelaten werktuigen vandaan komen, of iemand ze herkent en/of er iets over kan vertellen. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau of bellen naar 0900-8844.

Zie ook:
- Opsporingsberichten

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (26-4-2012 om 07:23)
@ Rob ik heb mijn bolderkar gewoon in de supermarkt gekocht vorig jaar en nee geen camping supermarkt , maar een gewone in Middelburg
Ikke (24-11-2011 om 21:46)
Dat vierwiel-karretje is volgens mij gewoon het onderstel van een bolderwagen waar de zijplankjes vanaf zijn gehaald.
Kim (24-11-2011 om 21:18)
Tuurlijk, dat karretje hebben ze natuurlijk eerst ergens gejat, anders nemen ze het echt wel mee.
Steenrozen (24-11-2011 om 20:56)
Aan de noordlangeweg in kats zit ook nog een camping en ik weet dat die mensen ook van die karretjes en kruiwagens hebben en die kan je ook zo pakken omdat die schuur deur vaak open is vanwegen de camping gasten die daar staan vraag het daar eens na de naam is minicamping weizicht !!!!!!!
Rob (24-11-2011 om 17:39)
Ik weet wel waar je dat vierwielig karretje kan kopen deze vind je niet in de winkels thuis. Via deze zou je dekoper kunnen opsporen, dat deze in de buurt is geleverd kan een poos geleden zijn maar deze karretjes kan je alleen op bestelling kopen bij een groothandel !