Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Man opgepakt voor bedreigen agent

Toegevoegd: 26-11-2011, 10.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op vrijdagavond, omstreeks 22.15 uur, waren twee agenten van de Zeeuwse politie verwikkeld in een bekeuringssituatie op de Smalle Kade in Vlissingen.

Uit een nabijgelegen horecapand kwam een man naar buiten. Hij begon zich direct met de situatie te bemoeien. Eén van de agenten schreef een bekeuring uit en de andere vroeg intussen de gegevens van het voertuig op bij de meldkamer onder niet mis te verstaan beledigend en intimiderend 'commentaar' van de man die erbij was komen staan.


Op een bepaald moment stapte ook de bijrijder uit de auto en kwam bij het 'opstootje' staan. De bekeuring was inmiddels uitgeschreven en de agent die dit gedaan had maande de bestuurder van de auto om zijn weg te vervolgen. De bestuurder deed dit en parkeerde zijn auto een eind verderop. Hierbij liet hij de twee mannen achter bij de agenten. Intussen liepen de agenten terug naar hun auto.
 
De man dreigde o.a. (woordelijk) de wapens van de agenten af te pakken. Eén van de agenten stapte in de auto. De twee mannen liepen naar de bijrijderskant van de politieauto, hierdoor kon de andere agent niet meer instappen. Na nog meer intimiderende en bedreigende opmerkingen van de man, is hij weggeduwd door de agent en is ook deze in de auto gestapt. Hierna liepen de mannen weg onder luid geroep en gescheld van de 'aanjager'.

Hierna vonden de politiemedewerkers het welletjes en is de man, die een 24-jarige Vlissinger bleek te zijn, aangehouden en overgebracht naar het bureau. Nadat hij was voorgeleid aan een hulpofficier van justitie, is de man overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar zit hij nu nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (27-11-2011 om 18:37)
Prima actie. laat hem daar maar mooi blijven tot ver na nieuwjaar. respect is tegenwoordig wel ver te zoeken. als hij vrijkomt onder toezicht bladeren opruimen.
Marja (26-11-2011 om 19:11)
Wat een smerig gedrag zeg!tegen mensen die gewoon hun werk doen..respect voor de agenten hun geduld ik had mijn wapenstok al gebruikt,,is hij tenslotte ook voor laat dat tuig maar alle politiewagens uitpoetsen voor een paar jaar en dan dagelijks en laat die agenten ook eens lekker lachen
VdVonck (26-11-2011 om 13:44)
Vooral laten zitten daar! Als er geen respect voor het gezag is, moet het maar worden afgedwongen!
Goesenaar (26-11-2011 om 12:15)
Goed gedaanagenten. Zulke recalcitrante personen even opbergen en een tijdje uit de maatschappij verwijderen.
Cor (26-11-2011 om 12:03)
Wat een helden zeg, oh oh wat een stoer gedrag. Maar een poosje vergeten dat hij in de cel zit kan hij even nadenken over zijn niet normale gedrag.
Cookie-instellingen beheren