Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt over fietspad

Toegevoegd: 26-11-2011, 14.23 uur
Door:
MIDDELBURG - Surveillerende agenten van de Zeeuwse politie reden in de nacht van vrijdag op zaterdag over de Oude Vlissingseweg in Middelburg.

Op een gegeven moment zagen zij een personenauto over het fietspad rijden en ze besloten de bestuurder van die auto te controleren. De 32-jarige man uit Eindhoven moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij is meegegaan naar het bureau om een ademanalyse te doen.


Ook zijn bijrijder mocht mee, ook al was deze door overmatig drankgebruik niet goed wakker te krijgen. Uiteindelijk bleek dat de man ongeveer drie keer zoveel had gedronken dan wettelijk is toegestaan en hij moest zijn rijbewijs daarom inleveren. Ook zijn auto moest hij achterlaten op het bureau, omdat ook de bijrijder veel teveel drank achter de kiezen had. Hij kan zijn auto dus later ophalen samen met iemand die wèl een geldig rijbewijs heeft.

Hiermee was de man het niet eens en wilde het politiebureau niet verlaten. Omdat de man weigerde weg te gaan is hij aangehouden voor lokaal vredebreuk en overgebracht naar Torentijd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (29-11-2011 om 16:50)
@ vlissinger, echte criminelen niet geplaatst kunnen worden ? waarom dan ? er is plaats genoeg in de bak, zelfs zoveel dat justitie cellen aan belgie verhuurd voor belgisch tuig. nee, de rechters die geen straffen geven zijn de slappe arm. die zijn schuldig.
Vlissinger (28-11-2011 om 17:01)
Lokaal vredebreuk? haha ja zo krijg je torentijd wel vol...gek he dat de echte criminelen niet geplaatst kunnen worden. pak iemand op en zet hem buiten..probleem opgelost, al dat vergezochte gedrag kost alleen maar geld...en rara wie dat weer betalen mag!!
Marga (26-11-2011 om 17:22)
Is het weer een geluk dat er geen mensen op het fietspad reden! Zulke lui horen toch geen rijbewijs terug te krijgen zeg. @Rene geeft hier een prima alternatief en lekker even een paar dagen in Torentijd laten logeren kan geen kwaad.
Rene (26-11-2011 om 15:56)
Hij was al goed bezig z''n rijbewijs behoort nu alleen nog geldig te zijn voor een TRAP-auto. Dan is het fietspad een goede rijbaan.
Willemk (26-11-2011 om 15:14)
Het is gewoon simpel......niet alleen het rijbewijs innemen maar de auto in het bijzijn van dit gevaarlijke individu in de "vernietigingspers" zetten en het pakketje meegeven om dit bij hem, als aandenken aan zijn wangedrag, op de schoorsteen te kunnen zetten.
Cookie-instellingen beheren