Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeven inbraken in Zeeland

Toegevoegd: 27-11-2011, 14.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de afgelopen dagen zijn er diverse inbraken gepleegd in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Schouwen Duiveland en in het Oosterscheldebekken
 
Tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 09.30 uur werd ingebroken in een schuur in de Kaardebolstraat in Terneuzen. De inbraak werd ontdekt door één van de bewoners die zag dat de deuren open stonden. Uit de schuur werden fietsonderdelen weggenomen. De waarde van de weggenomen goederen is niet bekend.


Op zaterdag werd er tussen 15.00 en 20.30 uur eveneens ingebroken in een woning aan de Schuberthof in Terneuzen. De woning werd door inbrekers doorzocht en er werden waardepapieren en sieraden weggenomen. Een buurtonderzoek wordt ingesteld.
 
In Sint Jansteen, in een woning aan de Verdunlaan, werd ook ingebroken. Dit gebeurde zaterdag tussen 19.00 en 22.15 uur. Door de inbrekers werd de woning doorzocht en er werden sieraden, geld en computerapparatuur weggehaald.

Ook een woning aan de Burgemeester Geillstraat in Terneuzen werd het doelwit van inbrekers. Tussen zaterdag 19.30 uur en zondag 02.45 uur werd een raam geforceerd. Uit de woning werd een laptop meegenomen. Door de Zeeuwse politie wordt buurtonderzoek gedaan.

Een woning in de Primulalaan in Vlissingen is tussen vrijdag 19.00 uur en zaterdag 15.00 uur bezocht door inbrekers. Om de woning binnen te komen werd een deur geforceerd. De woning werd doorzocht en er werden een laptop, fotocamera, dvdspeler, sieraden en een computerspel meegenomen. Door de Zeeuwse politie is een buurtonderzoek gedaan, maar de resultaten hiervan zijn nog niet bekend.
 
In Nieuwerkerk werd ingebroken in een woning aan de Burgemeester van Eetenstraat. Deze inbraak werd gepleegd tussen donderdag 14.00 uur en zaterdag 17.00 uur. Er moest door de dader(s) een deur worden geforceerd om de woning binnen te komen. Uit de woning zijn sieraden en een onbekend geldbedrag gestolen. De technische recherche van Politie Zeeland gaat sporenonderzoek doen.

Ook een woning aan de Burgemeester Snellenstraat in Kortgene is bezocht door inbrekers. Dit gebeurde op zaterdag tussen 15.00 en 20.30 uur. Door de inbrekers werd een raam geforceerd om de woning binnen te komen. De woning werd doorzocht en de inbrekers namen sieraden mee. De technische recherche gaat sporen onderzoeken en er wordt een buurtonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren