Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gebeten door politiehond

Toegevoegd: 27-11-2011, 17.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Om ongeveer 02.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag ontstond er een opstootje aan de Grote Kade in Goes.

Agenten van de Zeeuwse politie waren bezig met de aanhouding van een 18-jarige jongeman uit de gemeente Borsele. Hij werd aangehouden wegens belediging van één van de agenten. Omdat de agenten moesten wachten op 'back-up' van hun collega's, stonden zij korte tijd op de Grote Kade. Om hen heen verzamelden zich steeds meer mensen. De sfeer werd grimmiger.
 
Eén van de agenten die wat ruimte bewaarde voor zijn collega en de aangehouden verdachte had zijn diensthond bij zich. Hij waarschuwde het publiek op niet mis te verstane toon om niet dichterbij te komen, omdat anders de hond ingezet zou worden.
 
Eén man uit de groep omstanders was niet gevoelig voor de overduidelijke waarschuwing van de agent en hij begaf zich iets te dicht bij de hond. Deze beet de man vervolgens in zijn been. De man hield hier een kapotte broek en een bijtwond aan over. Of de man verder medische hulp nodig had is niet bekend, want hij is direct na het incident vertrokken. Ook zijn identiteit is tot nu toe nog niet bekend.


De 18-jarige jongeman is uiteindelijk overgebracht naar het bureau. Hij heeft een verklaring afgelegd en is, met een bekeuring op zak, weer naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bello (29-11-2011 om 23:38)
Tuurlijk Jacco, er klopt niets van dit verhaal. Heb je al vaker zulke onzin zien schrijven. Nergens op gebaseerd. Maar oké, schrijf jouw zienswijze hier dan eens neer. Opdat wij een objectief beeld krijgen. Als het verhaal wel klopt, zeg ik: die hond had zijn been af moeten bijten!!
Jacco (29-11-2011 om 17:44)
Ik was getuige van dit voorval, moet zeggen dat er van dit verhaal niet veel klopt eigenlijk. beetje jammer
SthWst (29-11-2011 om 03:17)
Serieus, leuk hoor zo'n PVV-houding hier onder me. Maar de Politie Zeeland moet eens anders leren handelen dan steeds maar de hond pakken...
Roos (27-11-2011 om 21:24)
Goed gedaan Bello, jij hebt wat lekkers verdient!!
Mike (27-11-2011 om 20:47)
Je weet wat ze zeggen: "Een gewaarschuwd mens telt voor twee".
Daantje (27-11-2011 om 20:37)
Dit is dus duidelijk een gevalletje van wie niet luisteren wil zal het voelen! goed werk hond!
Cookie-instellingen beheren