Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Politie start onderzoek na val uit raam

Toegevoegd: 28-11-2011, 03.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De politie Zeeland is in de nacht van zondag op maandag een onderzoek gestart in Zierikzee.

Rond 23.30 uur viel er een man door een raam van een flatgebouw aan de De Vagerstraat. Het slachtoffer viel van drie hoog naar beneden en kwam in de bossen terecht. De man is vervolgens zelf opgestaan en weggelopen.
 
Enkele tientallen meters verder zakte het slachtoffer in elkaar. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen op hulp te verlenen. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De Traumahelikopter is niet meer ingezet.
 
Omdat niet precies duidelijk is wat er zich in de woning heeft afgespeeld is de politie een onderzoek gestart. De technische recherche heeft op locatie onder andere foto's gemaakt. Volgens de politie was de man mogelijk onder invloed van verdovende middelen. De straat, welke was afgezet, kon rond 02.30 uur weer worden vrijgegeven.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner van de flat (29-11-2011 om 14:39)
Het is geen dubbelglas, het tocht als de ziekte!!! Maar we zouden begin volgend jaar dubbelglas krijgen
Ik (29-11-2011 om 08:28)
Het was geen dubbelglas waar hij doorheen is gevallen, en er was geen sprake dat er nog iemand in de woning zou zijn. ik woon in dezelfde flat dus heb het van heel dichtbij meegemaakt...
RFM (28-11-2011 om 11:51)
Alleen al het feit dat ie nog opstond en weg liep lijkt er op te duiden dat hij minder pijn heeft gevoeld dan je zou verwachten. Wat ik me ook af vraag is of er nog meer mensen aanwezig waren in de woning. En of het dubbel glas was?
Loltrollololol (28-11-2011 om 09:43)
Ja hoor als je even door dubbelglas heen kan "vallen" ofwel zelf gesprongen of een flinke duw gehad of iets.
Cookie-instellingen beheren