Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Dief moet vier jaar de cel in

Toegevoegd: 28-11-2011, 19.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 38-jarige man die een zwervend bestaan leidt, is maandag voor het plegen van zeker 34 misdrijven door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar. Het vonnis was conform de eis.


De man, hield door heel Nederland gedurende de periode juni tot augustus een ware strooptocht en belandde ook in Clinge, Koudekerke en Goes. Hij maakte zich schuldig aan inbraken, diefstal van geld en auto’s en pinnen met gestolen pinpassen. Dat deed hij naar eigen zeggen om in leven te blijven.

Het werd hem, aldus de man, ook niet erg moeilijk gemaakt. Deuren of raampjes stonden open en zowel geld als autosleutels lagen vaak voor het grijpen.

Zie ook:
- Dief (38) laconiek over daden (14-11-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren