Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
126 files van totaal 469 km

Man steelt politiebike in Hulst

Toegevoegd: 29-11-2011, 22.04 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Dinsdagmorgen is in Hulst een 23-jarige man aangehouden vanwege de diefstal van een politiefiets.


In het afgelopen weekend was er een opstootje in het centrum van Hulst. Er werd een man aangehouden die een agent beledigd had. Eén van de agenten die assistentie verleende bij die aanhouding had zijn mountainbike geparkeerd.

Op een zeker moment is de 23-jarige man er met de dienstfiets van de agent vandoor gegaan. De diefstal werd direct opgemerkt door een andere agent. Deze zette de achtervolging in. In de Lange Nieuwstraat werd het de fietsendief te heet onder de voeten. Hij gooide de fiets neer en verdween in het centrum van Hulst.

Uit onderzoek is naar voren gekomen wie de fietsendief was, met deze aanhouding als gevolg. De man is verhoord en met een dagvaarding op zak weer naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dat_ene_regeltje (1-12-2011 om 22:20)
Voor diegene die het niet snappen: Uit onderzoek werd de identiteit van de dief bekend... Als dat bij een andere diefstal niet het geval is wil dat niet zeggen dat de politie er niks aan doet... En zoiets moet je gewoon niet flikken, als elke agent dit maar toe laat dan wordt het pas een lachertje!
Jan (1-12-2011 om 13:18)
De grens tussen een heel domme aktie en een geintje is een heel dun lijntje. Los hiervan vind ik het een flagrante minachting van de sterke arm. Die mensen werken, soms bij nacht en ontij, voor ons. We moeten dat waarderen (en dat meen ik echt!). En blijf van andermans spullen af!
Swagemakers (1-12-2011 om 09:56)
Het eerste wat door mijn hoofd schiet is dat ze wel voor een POLITIEfiets een heel onderzoek inzetten maar was het onze fiets geweest, dan heeft het geen prioriteit het is immers "maar" een fiets.
OK (1-12-2011 om 00:20)
Denk dat het wel meer als "geintje" bedoeld was. Geeft nog maar weer eens aan hoe slecht het gezag voor de politie is geworden. De politie is gewoon een lachertje, helaas!
Piet (30-11-2011 om 14:49)
@Fred: Even lezen: Eén van de agenten die assistentie verleende bij die aanhouding had zijn mountainbike geparkeerd.
Yari (30-11-2011 om 14:20)
Ja, laat ze eerst de fiets op slot zetten voordat ze gaan helpen. Het zal jouw hachie zijn..... Sorry Willem, maar ik moest eerst mijn fiets op slot zetten. Hoe kun je nou van een agent verwachten dat als hij iemand gaat helpen, ontzetten zo je wil, maar eerst fiets op slot....kom op jongens.
Cookie-instellingen beheren