Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar fatale brand Ritthem

Toegevoegd: 01-12-2011, 11.18 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - In Ritthem is de technische recherche vanochtend begonnen met een sporenonderzoek naar aanleiding van de fatale brand gisteravond.

Woensdag rond 21.25 uur werd gemeld dat er aan de Ritthemsestraat een boerderij in brand stond. Er werd snel opgeschaald, maar toen de brandweer ter plekke kwam stond het pand al in lichterlaaie. De brandweer heeft tijdens de bluswerkzaamheden het lichaam van een man gevonden. De politie heeft nog niet bekend gemaakt wie het slachtoffer is.


Uit voorzorg zijn vannacht rondom de woning linten gezet omdat er mogelijk asbest was vrijgekomen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is inmiddels vast komen te staan dat er bij de brand geen asbest is vrijgekomen.

Rechercheurs zijn vannacht ook al bij het brandadres geweest. Vanochtend is bij daglicht gestart met het daadwerkelijke onderzoek naar de oorzaak van deze dramatische brand. Gekleed in speciale overalls en met helmen op gaat de politie ook binnen in het verwoeste pand zoeken naar aanwijzingen.

Wanneer de resultaten bekend worden, is nog niet bekend.

Zie ook:
- Dossier 'Fatale branden in Zeeland'
- Dode bij grote brand in Ritthem (30-11-2011)


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren