Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Lekkage bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 02-12-2011, 09.35 uur
Foto 12 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-12-2011 om 20:20)
De bocht in combinatie met de weg die naar beneden gaat is waardeloos. Vorige week heeft een motor er een schuiver gemaakt, nadat hij verblind werd. En een maandje terug heeft een andere motor de bocht ook al niet haald.e Je moet daar serieus opletten, anders gaat het mis. En dat is niet veilig.
Max laadvermogen (3-12-2011 om 15:53)
Als de opstelstrook voor hulpdiensten 2 mtr smaller was geweest en 5 mtr minder lang had dezelfde hoeveelheid asfalt voor de tussenliggende weg gebruikt kunnen worden en had dus deze weg niet duurder gemaakt, en dan nog inclusief lantaarnpalen dan had het n stuk beter geweest dan dit stuk weg
Tiefkuhl ulli (3-12-2011 om 11:05)
Jaja dames en heren het is de schuld van de bocht begrijp ik uit sommige reacties? Natuurlijk, het is niet super ruim, gewoon je ogen open houden dan is er geen probleem!! En daar heeft deze bocht niets mee te maken.
Catweazl (3-12-2011 om 00:03)
@lisa. Je kunt natuurlijk ook gewoon leren autorijden. Inzicht, het grote probleem. "Anticiperen" het grote vieze woord in het verkeer. Get a life.
WHO'S NEXT? (2-12-2011 om 23:16)
Welke achtelijke heeft die weg verzonnen?En later ook nog eens van die rare blokkken in de berm leggen in die bochten,NUTTELOOS!!!Brengt alleen maar schade toe aan assen van trailers.Ruimte zat om die weg te verbreden,maar nee,eerst tonnen weg smijten.Hup,nu direct die weg verbreden.Lomperikken!!!!!
Vlissinger (2-12-2011 om 21:43)
@Co, inderdaad. gewoon eens anticiperen en vooruit kijken ipv alleen je eigen rijstrook in de gaten houden. iedereen snapt dat de wielbasis van een vrachtauto anders is en die vaak (ook op bredere wegen) de andere rijbaan nodig heeft. dit scheelt in iedergeval weer een prius :)
Cookie-instellingen beheren