Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Aggressieve man ramt auto

Toegevoegd: 02-12-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie is op zoek een automobilist in een blauwe VW Golf die donderdagmiddag zeer gevaarlijk en agressief rijgedrag vertoonde op Noord-Beveland en op de Zeelandbrug.

De onbekende automobilist reed in een blauwe variant van de VW Golf. Hij reed met hoge snelheid, haalde in over doorgetrokken strepen en gedroeg zich ten op zichte van andere weggebruikers zeer agressief.


Een automobilist uit Lelystad voelde zich zeer bedreigd door de automobilist. Hij werd opzettelijk door hem aangereden en achtervolgd. Deze man deed aangifte bij de politie.

De politie is dringend op zoek naar deze agressieve weggebruiker. Mogelijk hebben automobilisten hem 's middags op Noord Beveland zien rijden en kunnen zij de politie informatie verstrekken. Het kenteken aan de achterzijde van de auto was slecht zichtbaar. Mogelijk was het afgeplakt.

De VW-bestuurder was een man met een bol gezicht. Hij was naar schatting tussen de 40 en de 50 jaar oud. Hij had een blanke huidskleur en had donker, stijl haar. Vanwege de botsing is het goed mogelijk dat ook de auto van de aggressieve weggebruiker schade heeft opgelopen. Tips over zo'n auto met schade zijn ook welkom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Betrokken automobilist uit Lelystad. (4-12-2011 om 23:24)
Betrof een antracietkleurige auto. VW Golf of een Passat, stationcar . Geen KT achterzijde.Kenteken voorzijde begon met 48. Letters niet bekend. Geen KTplaat achterzijde.Mogelijk inwoner van Zierikzee. Is bij stadhuis Zierikzee afgeslagen. De auto moet beschadigd zijn zowel links als rechts.
M (3-12-2011 om 09:44)
@Justice ja je heb gelijk hoor! wij maar aan de snelheid houden omdat we anders 'denken' dat we een boete krijgen en zijn kenteken moet dan niet genoteerd zijn? belachelijk
Ja-Ja (3-12-2011 om 09:00)
Justica heeft volkomen gelijk. Bij zeelandbrug staan ook camera's. RVD kan zo vertellen waar eventule een Blauwe VW Golf op naam staan.
Henk (3-12-2011 om 08:59)
Tegenwoordig hangt er aan elke lantarenpaal toch ook een camera? en de traject contole op zeelandbrug dan? kost genoeg al die apararuur, zou dan ook erg handig zijn als ze voor dit soort zaken ook gebruikt zouden worden.
Kees (2-12-2011 om 23:44)
Afschieten die idioten gewoon.zal wel weer een verslaafde zijn die in de ww zit. te triest voor woorden. andere onschuldige mensen als het waren de dood in jagen! helaas zijn de straffen in nederland gewoon te kut!
Vlissinger (2-12-2011 om 21:46)
Waarschijnlijk onder invloed van drugs...sommige mensen snappen gewoon niet hoe het moet..zelfs niet op volwassen leeftijd!
Cookie-instellingen beheren