Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijverbod van 11 uur voor man

Toegevoegd: 03-12-2011, 11.14 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op De Veste in Rilland is zaterdag omstreeks 00.30 uur een 33-jarige man uit de gemeente Reimerswaal betrapt op rijden onder invloed.


Agenten zagen hem na een horecabezoek vanaf de Hoofdweg rechtsaf, tegen de richting in, De Veste oprijden. Dit leverde hem een bekeuring en een ademanalyse op. Deze analyse wees uit dat de man bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Ook bleek hij een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben. Omdat de man in de auto van iemand anders reed, werd deze niet in beslag genomen. Wel kreeg hij nog een rijverbod van 11 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tinus tussengas (4-12-2011 om 23:26)
11 uur rijverbod op een ongeldig verklaard rijbewijs? leg mij dat maar eens uit.. er zitten belachelijke gaten in de nederlandse wet van tegenwoordig. @ fietser, de auto eigenaar een straf opleggen bereik je niets mee, de eigenaar was misschien niet eens op de hoogte van de situatie.
Goesenaar (4-12-2011 om 14:03)
Foei, foei wat is dat dom zo oud en nog zo stom je hoort in de zak van Sinterklaas dat biedt vast soulaas dan ben je voorlopig opgekrast en je medeweggebruikers niet tot last
H (3-12-2011 om 15:21)
Ik begrijp het volgende niet..Ik had 1.5 x en kreeg werkstraf, boete, rijontzegging van 1 jaar..Ik rijd al 22 jaar schadevrij..Was niet goed maar benadeelde niemand..Hij heeft bijna 3 x zoveel en tegen verkeer in, geen geldig rijbewijs en alleen maar rijverbod ?Zou je direct 3 maanden cel geven !!!
Fietser (3-12-2011 om 13:50)
Ze moesten de eigenaar van de auto ook nog een boete geven, iemand zonder geldig rijbewijs en schijnbaar een stevige drinker met zijn/haar auto laten rijden.
Cookie-instellingen beheren