Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Rijden onder invloed Kerkwerve

Toegevoegd: 03-12-2011, 11.16 uur
Door: Roland de Jong
KERKWERVE - Een 30-jarige automobilist uit Zierikzee werd zaterdag rond 03.00 uur op de Verseputseweg in Kerkwerve betrapt op rijden onder invloed.


Agenten zagen hem op de N59, komende vanaf de Rampweg in de richting van Zierikzee rijden. Bij de kruising bij Serooskerke trok de man door zijn rijgedrag de aandacht van de agenten en op de Verseputseweg bij Kerkwerve kreeg hij een stopteken en moest hij blazen.

De man, een beginnend bestuurder omdat hij pas sinds 2008 een rijbewijs heeft, had bijna twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Eigenlijk moest hij dus zijn rijbewijs inleveren, maar hij heeft in augustus van dit jaar aangifte van verlies van dit document gedaan. De 30-jarige bestuurder kreeg een rijverbod van 6 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Spadrinker (4-12-2011 om 22:28)
Wel een beginnend bestuurder, maar natuurlijk geen beginnend drinker. Zal wel met de verkeerde fles zijn groot gebracht. Is zijn rijbewijs kwijt, maar volgens mij ook zijn verstand. Wordt ook nog eens beloons met 6 uurtjes uitslapen. Schande.
Henk Kesteloo (3-12-2011 om 17:42)
Wat stelt dit nou voor, een rijverbod van 6 uur. Deze persoon zal heus niet meer rijden hoor. Hij duikt lekker zijn bed in en gaat minstens 8 uren maffen. En daarna gaat hij wellicht vrolijk verder. En het alcoholslot kan niet snel genoeg verplicht worden.
Iemand (3-12-2011 om 13:18)
Hij brengt naast zichzelf ook medeweggebruikers in gevaar. Dus wat betekend nou toch een rijverbod van 6 uur ... hij slaapt z'n roes uit en kan zo weer verder ... lang leve de 'goede' regels in ons landje
Corrie floor (3-12-2011 om 12:16)
Geen rijbewijs meer geven deze gasten leren het toch nooit. corrie
Cookie-instellingen beheren