Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Scooterrijder onder invloed

Toegevoegd: 03-12-2011, 11.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 19-jarige Vlissingse scooterrijder kwam zaterdag om 04.45 in de bocht naar Vlissingsesingel in Middelburg ten val.


Agenten zagen even voor die tijd een scooter met twee personen erop wegrijden vanaf de Markt in Middelburg. Beiden droegen geen helm en de bestuurder kreeg een stopteken. Deze ging er echter vandoor over de Langevielebuitenbrug richting de langevieleweg.

In de bocht naar de Vlissingsesingel ging de bestuurder onderuit, maar bleef ongedeerd. Een blaastest wees uit dat hij bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij moest zijn rijbewijs inleveren. Ook kreeg hij nog een bekeuring voor het niet dragen van de helm.

Van de tweede persoon zijn geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (3-12-2011 om 11:45)
Sukkels, zullen ze nou snappen dat ze niet de slimste zijn en niet alles kan maken en alles kan...
Cookie-instellingen beheren