Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man op de vlucht na mishandeling

Toegevoegd: 04-12-2011, 18.19 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de Goese binnenstad is zondag rond 04.15 uur een 19-jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 25-jarige Goesenaar een vuistslag in het gezicht te hebben gegeven.


Op camerabeelden was te zien dat op de Grote Kade een mishandeling plaatsvond en de dader wegrende richting de Grote Markt. Enkele bikers van de politie zetten de achtervolging in waarna de verdachte op de steigers van de Bierkade kon worden aangehouden.

Tijdens de achtervolging was gezien dat de Vlissinger iets weggooide. Dit bleek later een pakje sigaretten te zijn met daarin kleine hoeveelheid verdovende middelen. De 19-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (4-12-2011 om 23:55)
De politie kon deze man aanhouden nadat een omstander hem had laten struikelen....Dat wordt dan niet vermeld...Ere wie ere toekomt.
Cookie-instellingen beheren