Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Hond gestolen bij gewelddadige overval

Toegevoegd: 04-12-2011, 18.22 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - In een woning aan de Werrilaan in 's-Heerenhoek is zaterdagavond een gewelddadige overval gepleegd.


Omstreeks 18.15 uur werd aangebeld bij de woning. Toen de bewoner de deur opende, drongen enkele personen zijn huis binnen. De bewoner werd mishandeld en liep daardoor diverse kneuzingen op.

Even later verlieten de daders het pand weer. Ze namen diverse goederen. Ook stalen ze een hond. De hond, een teefje, is een kruising tussen een herder en een rottweiler. De daders zijn vermoedelijk weggereden in twee voertuigen, richting de polder.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Wie is iets opgevallen in de omgeving van de woning rond bovengenoemd tijdstip en wie weet waar de hond nu is. U kunt bellen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (10-12-2011 om 03:15)
Gelukkig weet je nu in ieder geval waar de hond is . Ik hoop dat jullie weer snel herenigd worden
Eigenaar (9-12-2011 om 00:12)
De hond is terecht, nog niet op de juiste plaats maar alles op zijn tijd. ik wil iedereen bedanken voor de steun en het opletten, de schrik zit er goed in, maar ik mis mijn hond. de rest kan mij gestolen worden ! van dieren blijf je af en in dit geval hebben ze haar gewoon meegepakt! groet. I
Gianna (8-12-2011 om 15:32)
Als "eigenaar"echt de eigenaar is en "kennis" ook echt een kennis is, dan zou ik wel van eigenaar willen horen hoe dat zit met de melding dat de hond nu "zeker in Vlissingen" is. Ik ga niet voor niks uitkeijken naar een RottHerder.
Marleen (7-12-2011 om 22:50)
Juist eigenaar volkomen mee eens de hond word er vaak op afgerekend omdart een bezitter niet mans genoeg is zelf actie te durven ondernemen een hond is geen strijdmachine Ik hoop dat je Lara heel gauw terug krijgt
Eigenaar (6-12-2011 om 17:29)
@iedereen! ik had mijn hond voor de gezelligheid en niet voor iemand naar de strot te vliegen. daarvoor moet je geen dieren houden. ik mis haar.... en hoop dat ze snel terug kan komen. wat zal ze bang geweest zijn, ik mis haar heel erg en ik weet dat ze mij ook mist,hier komen ze niet mee weg!
Marleen (5-12-2011 om 23:17)
@piet snor nee dat hoeft dus niet ik heb ook een kriusing herder rottweiler maar wat formaat betreft is zij iets groter dan een boerenfox het wil dus niet zeggen dat als het een kruising is tussen twee grote Wil niet zeggen dat ze super groot of waaks zijn of gevaarlijk zoals sommigen denken
Cookie-instellingen beheren