Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 112 km

Automobiliste in de slip op Essendijkweg in Poortvliet

Toegevoegd: 22-02-2005, 07.50 uur
Door: Politie Zeeland

POORTVLIET - Een 36-jarige vrouw uit de gemeente Tholen is maandagmorgen door het gladde wegdek met haar auto in de slip geraakt.

De vrouw reed rond 08.30 uur over de Essendijkweg in Poortvliet toen ze door de gladheid de macht over het stuur verloor. Ze reed daardoor tegen de afrastering van een weiland en kwam tot stilstand tegen een boom.

De vrouw was zelf uit haar auto gekomen en naar de dichts bijzijnde woning gegaan. Een ter plaatse gekomen arts liet de vrouw met rugpijn per ambulance voor onderzoek overbrengen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar werd geen letsel geconstateerd en dus kon de vrouw weer naar huis.

De auto is vermoedelijk total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren