Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Ernstig ongeluk N59 Serooskerke

Toegevoegd: 05-12-2011, 09.19 uur - Update: 05-12-2011, 19.03 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (SD) - Op de Serooskerkseweg (N59) bij Serooskerke (SD) is vanochtend een ernstig ongeluk gebeurd.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 07.15 uur een vrachtwagen, een personenauto en twee busjes met elkaar in botsing. Een 27-jarige man uit Zierikzee raakte zwaargewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.


Vermoedelijk heeft een 21-jarige vrachtwagenchauffeur uit Willemstad te laat gezien dat de auto voor hem afremde. Hij botste achterop deze auto, met achter het stuur een 27-jarige man uit Zierikzee, die op zijn beurt weer doorschoof tegen een busje. Door de klap van de aanrijding schoot de 27-jarige automobilist naar de linker weghelft en kwam in de berm tot stilstand. Daar werd het slachtoffer door brandweerpersoneel uit zijn auto gehaald. De traumahelikopter kwam ook ter plaatse.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de botsing. Vanwege het ongeluk moest een deel van de N59 worden teel afgesloten voor het verkeer. Rond 11.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. De vrachtauto, één van de busjes en de personenauto moesten geborgen worden. Het zwaarbeschadigde busje was nog geen twee maanden in gebruik.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (12-12-2011 om 16:59)
Echt erg ik hoor het nu pas en de 27 jarige man was vroeger mijn mentor toen ik in de 2e zat op de middelbare school in hellevoetsluis heel veel sterkte en hopen dat die gauw weer beter mag worden
Mar (7-12-2011 om 07:04)
Hoi Mila: Ik wens jou en je medeleerlingen en alle betrokkenen heel veel sterkte. Ik hoop met jullie mee dat alles weer goed komt!
Mila (6-12-2011 om 22:05)
De 27 jarige ma n die nu in coma ligt, is mijn mentor op de middelbareschool. Iedereen is in stress en niemand kan zich nog goed concentreren. We hopen dat hij het overleeft. Sterkte iedereen.
Kees (6-12-2011 om 20:42)
@Harry, berichtgeving is later aangepast. Blijft wel een vreemd ongeval. Er valt daar weinig af te slaan. Alleen richting plan Tureluur. Maar dan zit er nog wel een sloot tussen.
QuasiMoto (6-12-2011 om 09:57)
'Vermoedelijk heeft de vrachtwagenchauffeur te laat gezien, enz.' Voorlopige conclusie, maar toch. Benieuwd wie er nu weer gaat proberen onoplettendheid goed te praten door te gaan zeuren over de inrichting van de weg of de overige weggebruikers...
Katoo (6-12-2011 om 09:35)
Dat klinkt niet goed in coma heel veel sterkte voor de mensen die met heel het ongeval te maken hebben gehad en met de fam van de gewonde
Cookie-instellingen beheren