Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Jongen steelt chocoladebroodjes

Toegevoegd: 05-12-2011, 18.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagmorgen omstreeks 10.30 uur is een 14-jarige Vlissinger aangehouden in de Agrimarkt in Vlissingen.

De jongen was in de winkel. Hij werd gesnapt door een personeelslid toen hij 'iets' in zijn zak wegstopte. Even later rekende hij nog wel wat boodschapjes af bij de kassa, maar het 'iets' dat hij in zijn zak had gestopt kwam daar ook niet uit.


Nadat hij de kassa was gepasseerd, werd hij aangesproken door een personeelslid van de winkel aan de Papegaaienburg en moest hij zijn zakken leegmaken. Uit de jaszak kwamen twee chocoladebroodjes. Uiteindelijk gaf hij toe, na in eerste insantie een smoes te hebben verzonnen, dat hij de broodjes had gestolen.

De jongeman is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (7-12-2011 om 11:39)
Ach ik heb ook een banaan gestolen toen ik 12 jaar was en het is toch nog goed gekomen,al die fuzz over een broodje ,als je ziet hoeveel reactie 's hier zijn vraag ik me af of er niets anders is om het hoofd over te breken.Drugs,overvallen of iets dergelijks. Komt wel goed met die knul.
@mikkie eerlijk zijn is het best. (7-12-2011 om 10:36)
Ben het niet eens met je Mikkie. Of je nu arm of rijk bent op die leeftijd moet je ze opvoeden. Wat goed is of fout!!!In een gouden luier liggen er niet veel hoor.Ik ook niet.Hoop dus dat hij echt goed gestraft wordt en dat hij inziet dat dat dus niet getolereerd wordtDaar laat ik het bij
Willem (7-12-2011 om 08:12)
Hard straffen. het begint met een broodje, straks is het een fiets--dan een brommer en later inbreken. een strenge straf KAN hem mischien de stuipen op het lijf jagen en te bang maken om op dat pad verder te gaan.
M (7-12-2011 om 07:46)
@Middelburger en Mikkie. Dit zijn de "echte" criminelen voor de toekomst. Beter nu aanpakken dan later. Geen idee eigenlijk hoe hij aangepakt wordt, want dat staat niet in het artikel. @Revolutie. Al aangesloten bij de Occupy beweging? lijkt me iets voor jou...
Brutus (6-12-2011 om 23:57)
Gelijk aanpakken deze jongen, boete betalen want van deze boete kan mijn salaris weer worden betaald van dat gene wat dat manneke gestolen heeft. want hij staat wel ff een deel van mijn salaris te jatten.
Verkoper (6-12-2011 om 23:46)
Prima aangepakt!! Alleen een waarschuwing geven heeft geen effect meer tegenwoordig, want dan nemen ze de volgende keer nog meer mee! Gewoon gelijk de politie bellen!
Cookie-instellingen beheren