Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Wapen en drugs gevonden bij inval

Toegevoegd: 06-12-2011, 09.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De man die gisteren door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie in Vlissingen werd opgepakt, had een wapen en een aantal kilo's hennep in bezit. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

De politie viel maandag rond 18.00 uur een woning aan de Marinestraat binnen nadat agenten zich al geruime tijd in de buurt van het pand hadden opgehouden. Bij de inval werd, zo is nu bekend geworden, een 39-jarige Vlissinger aangehouden.


De arrestatie staat in verband staan met de reeks arrestaties rondom het drugs- en fraude-onderzoek bij Hoogwerker Service Zeeland in Kapelle. In totaal zijn nu tien verdachten aangehouden. Eén van hen is wegens persoonlijke omstandigheden op vrije voeten gesteld maar is nog wel verdachte. Alle anderen zitten nog vast.

De man die nu is aangehouden wordt verdacht van wapen- en drugsbezit en lidmaatschap aan een criminele organisatie die zich bezighoudt met witwassen en hennephandel.
 
Zie ook:
- 05/12/2011: ROG doet inval in Vlissingen
- 18/11/2011: Nieuwe arrestaties in zaak Kapelle
- 11/11/2011: Verdachten Kapelle voorlopig nog vast
- 08/11/2011: Grote vangst bij drugsactie Bevelanden
- 08/11/2011: Forse inbeslagname bij inval Kapelle


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren